Internet Marketing

Do 2020. g. više od 50% prihoda će dolaziti iz digitalnih kanala ili će biti potaknuto digitalnim proizvodima, uslugama i poslovanjem zato je neophodno da već danas ostvarite komunikaciju na društvenim mrežama, povećajte promet na web stranici, razvijte svijest o vašem brendu i dugoročno se povežite s korisnicima, uz strateško i kontinuirano vođenje

Internet marketing

Internet Marketing predstavlja promociju, prodaju ili građenje brenda putem digitalnih kanala komunikacije. Radite s našim konzultantima digitalne strategije i programa digitalne transformacije.

Među najvažnije tehnike digitalnog marketinga ubrajamo:

  • Stjecanje online kupaca
  • SEO audit i preporuke
  • Google AdWords
  • Društveni mediji i marketing sadržaja
  • Marketing Automatizacija
  • Email marketing
  • Praćenje i analiza 

Zašto angažirati tvrtku Inteligentna kuća ?

internet-marketing-izrada-web-stranice

Izrada web stranica

Osnovna svrha svake web stranice je zainteresirati potencijalnog klijenta za Vaš proizvod ili uslugu. Iz tog razloga prije same izrade zajedno s vama određujemo Vaš cilj za internet marketing.Trudimo se da proces pripreme izrade web stranica bude maksimalno jednostavan, te da uz sve potrebne informacije konačna web stranica bude jasna, pregledna i u skladu sa tehnološkim trendovima.

internet-marketing-internet-marketing

SEO – Search Engine Optimization

Usporedo sa izradom web stranice neophodno je optimizirati web stranicu. SEO optimizacija je proces kojim se postiže visoko rangiranje i visoke pozicije Vaše web stranice prilikom pretrage za određenim proizvodom, uslugom ili vašim brandom. SEO strategija se odnosi na kreiranje optimalnog sadržaja sa definiranim ključnim riječima, građenju linkova, praćenje konkurencije i managementu ugleda.

internet-marketing-seo-optimizacija

Internet oglašavanje

Oglačavanje putem interneta je vrlo popularan oblik oglašavanja iz razloga puno nižih troškova oglašavanja u odnosu na tradicionalne medije. Također oglašavanje putem digitalnog marketinga vrlo se precizno određuje željena skupina korisnika, te se rezultati jednostavno i brzo prate. Korisnici vašu reklamu mogu vidjeti putem tražilica (Google AdWords) ili putem društvenih mreža (Facebook, Linkein, Google+, YouTube).

internet-marketing-analitika

Analitika

Google Analytics  i Google TAG manager su alati koji  omogućavaju da pratite brojke i statistike koje ukazuju na (ne)učinkovitost vašeg Weba. Poslovanje bez da znate da li određene aktivnosti funkcioniraju ili ne funkcioniraju za vaš Web te da li vam donose povrat na investiciju, samo vodi u bespotrebno rasipanje novca i vremena. Analitikom digitalnog marketinga i Weba dobiju se informacije o tome što rade vaši posjetitelji kada dođu na Web, tko su vaši posjetitelji (spol, godine, lokacija itd.), iz kojih izvora dolazi najviše posjetitelja (Google tražilica, društvene mreže, plaćeno oglašavanje…) i sl.

internet-marketing-marketing-automatizacija

Marketing Automatizacija

Prva asocijacija na Marketing Automatizaciju je slanje promotivnih emailova i newslettera. To je samo jedan mali segment Marketing Automatizacije. Uz emailove kanali komunikacije sa kupcima mogu biti i putem SMS-a, Vibera, Whatsappa, putem društvenih mreža ili pozivima. Osnovni cilj Marketing Automatizacije je personalizirati komunikaciju i prodajnu strategiju prema korisniku, na način da pratimo ponašanje potencijalnog korisnika i na osnovu njegovog ponašanja prema našoj tvrtci kreiramo automatiziranu marketinšku i prodajnu strategiju.

Lokacija

 

Inteligentna kuća d.o.o.

Nova cesta 141

10000 Zagreb

Croatia

 

Pratite nas

Kontaktirajte nas

Email: info@ithome.hr

Images Designed by Freepik